"NE GLEDAM PROMOCIJU SATANIZNA..." Pejović BRUTALNO o Evrovziji, a ono što je rekao za Teya Doru ODUŠEVIĆE SVE
Aco Pejović, Foto: Emilija Jovanović

evo šta je rekao

"NE GLEDAM PROMOCIJU SATANIZNA..." Pejović BRUTALNO o Evrovziji, a ono što je rekao za Teya Doru ODUŠEVIĆE SVE

Jednu pesmu smatra svojom ličnom kartom

Objavljeno:

Naša predstavnica na ovogodišnjoj "Evroviziji", pevačica Teya Dora, uspela je da se plasira u finale, te će sutra nastupati pod rednim brojem 16.

O njenom uspehu se sada oglasio i pevač Aco Pejović, te otkrio šta misli o našoj izvođačici, ali i zašto godinama unazad ne gleda Evroviziju.

- Ona je sjajna devojka i znam da je muzički obrazovana. Meni prija to što ona radi i želim joj svu sreću ovog sveta i držim joj palčeve da pobedi. Ako Bog da sreće da pobedi, da nam kao Marija dovede Evroviziju u Srbiju. Moj lični stav po pitanju Evrovizije, to znaju moju prijatelji, je da već godinama se to pretvorilo u jedan spektakl, više scenski nego pevački. To je ono čega nisam pobornik, promocija satanizma i nekih drugih stvari, ne volim to ni da gledam, a ni da učestvujem. To je ono što mi smeta i nažalost ne gledam Evroviziju. Teya je sjajna - kaže Pejović.

Aco Pejović o Evroviziji
Aco Pejović o Evrovizijifoto: Printscreen/ YouTube/ AmiG Show

- Uvek sam govorio da je to možda "Ne diraj mi noći - među prvim pesmama je zaživela pravim intezitetom. Naročito što je muziku radio Rođa Rajičević.

Aco Pejović o Teya Dori
Aco Pejović o Teya Dorifoto: Antonio Ahel/ATAImages

Podsetimo, pevač je nedavno na jednom nastupu doživeo situaciju koju će zauvek pamtiti. Naime, dečko iz publike zamolio ga je da mu se pridruži na bini, a potom je pozvao i svoju devojku, te ju je na očigled svih zaprosio.

Bonus video:

08:43

ESPRESO NA NASTUPU EMINE JAHOVIĆ: Pevačica progovorila o PORODICI, evo šta kaže

(Espreso/Blic/Branko Janačković Prenela: I.R.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.